ponedjeljak, 07.07.2008.

Kletva (The Grudge) - 2004


Kuća. U kući kletva. Koga smrtonosna kletva zarazi - umire, a nova se kletva rađa i poput virusa prenosi na svakoga tko uđe u - kuću. Kuća ima rogove.



Film je remake japanskog hita ‘Ju-On: The Grudge’; iza obične fasade skromne kuće u Tokiju skriva se strašna kuga, užas koji uništava živote svih koji kroče preko praga. Kletva poznata pod imenom 'The Grudge' uzrokuje smrt žrtve u naletu stravičnog bijesa. Koga smrtonosna kletva zarazi - umire, a nova se kletva rađa i poput virusa prenosi na svakoga tko uđe u kuću.



Karen (Sarah Michelle Gellar) je studentica na razmjeni u Japanu i želi postati medicinskom sestrom. Kada se jedna od sestara nije pojavila na poslu Karen ju je pristala zamijeniti. Došavši na zadanu adresu, u zapuštenoj kući pronalazi postariju Amerikanku, katatoničnu Emmu (Grace Zabriskie). Dok brine o onemoćaloj starici, Karen začuje grebanje s gornjeg kata i ode vidjeti o čemu se radi. Dočeka ju nešto nadnaravno, strašnije od ičega što je mogla zamisliti, a u kući se pokreće lanac strave kojega uzrokuje užasno, davno rođeno zlo. Sve više ljudi umire, a Karen je uvučena u krug strave te otkriva tajnu opake kletve koja se usadila u kući. Njezin je zadatak prekinuti kletvu prije nego bude prekasno.


07.07.2008. u 17:00 • 2 KomentaraPrint#
Komentari da/ne?

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv








Stvarčice...

Koliko vas je bilo?

Hit Counter
Hit Counter





Linkovi

Groblje horrora
Horrori
Horror filmići
Forum o horrorima
Filmski


TEST O HORORIMA


Halloween theme.mp...



Glasaj za moj blog na www.blogeri.hr