ponedjeljak, 07.07.2008.

Propušten poziv (2008) - One Missed Call


Jeste li se ikad zapitali kako će zvučati vaša smrt? Mi nismo, ali Japanci jesu, a Ameri odmah skontali kako bi i oni na cijeloj priči mogli zaraditi koji dolar.



Nastavljajući tradiciju 'Kruga', 'Kletve', 'Mračnih voda' i 'Impulsa', 'Propušten poziv' je još jedna u nizu jezivih japanskih priča o duhovima koja je adaptirana za zapadno tržište. Ova američka verzija sigurno će zadovoljiti fanove japanskih hororaca jer sadržava sve potrebne sastojke – napaćene duhove, jezive i tajanstvene klince, poruke iz zagrobnog života te snažan središnji ženski lik. Film je nastao po uzoru na djelo kultnog režisera Takashija Miikea – 'Chakushin ari', čiji je scenarij napisan prema romanu Yasushija Akimota.



Beth (Shannyn Sossamon) je studentica psihologije čiji se život iznenada mijenja kada njena prijateljica Leann (Azura Skye) na svom mobitelu odsluša uznemirujuću glasovnu poruku svoje smrti. Isprva su mislile da je u pitanju neslana šala, ali kada Leann pregazi vlak na točan datum i vrijeme koji su bili navedeni u poruci, Beth se uplaši da je možda ona sljedeća. Uskoro još jedna njena prijateljica, Taylor (Ana Claudia Talancón) nastrada na isti način.



Nerazjašnjene smrti mladih djevojaka zainteresiraju javnost pa se tako u istragu uključuje i televizijski voditelj Ted Summers (Ray Wise), specijalista za paranormalne pojave. Uz pomoć šefa policije Jacka Andrewsa (Edward Burnes), Beth uskoro otkriva vezu između misterioznih poruka koje se mogu izbrisati, ali nakon nekog vremena pojave se opet na mobitelu. Istraga ih dovede do preminule majke i kćeri koje stoje iza smrti djevojaka.


07.07.2008. u 17:07 • 0 KomentaraPrint#
Komentari da/ne?

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv








Stvarčice...

Koliko vas je bilo?

Hit Counter
Hit Counter





Linkovi

Groblje horrora
Horrori
Horror filmići
Forum o horrorima
Filmski


TEST O HORORIMA


Halloween theme.mp...



Glasaj za moj blog na www.blogeri.hr