utorak, 08.07.2008.

Pustara straha (Gone) - 2006


Mladić i djevojka se odlučuju na putovanje australskim bespućima na kojem im se pridružuje neobični Amerikanac nedefiniranih namjera.




Ime Ringana Ledwidgea vjerojatno vam neće puno značiti no spomenimo da je ovaj režiser debitant ime stekao radeći na glazbenim video spotovima i reklamama. U ruke mu je došao scenarij supotpisan od strane Andrewa Uptona (inače muža Cate Blanchett) i Jamesa Watkinsa, čovjeka iza klaustrofobičnog trilera 'My Little Eye'.

Radnja filma smještena je u Australiji gdje dvadesetineštogodišnji Alex planira susred sa djevojkom. Nakon što mu pobjegne avion prisiljen je ostati u Sydneyu gdje upoznaje Taylora, Amerikanca s kojim se propisno opije.



Sljedeće čega se sjeća je buđenje u krevetu sa nepoznatom djevojkom što inače vjernog Alexa dosta uznemiri. Taylor ga uvjerava da se ne uzrujava te zajedno s njim odlazi do njegove drage Soph.

Karizmatični Taylor im se ubacuje u auto te kreće sa njima na neobičan road trip australskom pustarom. Tada se ispostavlja da Taylor baš i nije onakav kakav se na prvi pogled činio.


08.07.2008. u 09:48 • 0 KomentaraPrint#
Komentari da/ne?

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv








Stvarčice...

Koliko vas je bilo?

Hit Counter
Hit Counter





Linkovi

Groblje horrora
Horrori
Horror filmići
Forum o horrorima
Filmski


TEST O HORORIMA


Halloween theme.mp...



Glasaj za moj blog na www.blogeri.hr