utorak, 08.07.2008.

4. kat (The 4th Floor) - 1998.


Nakon bizarne smrti bake Juliette Lewis nasljeđuje stan sa isto tako bizarnim susjedima. Sve ukazuje da je i sama na listi za odstrel.



Nasljedivši stan u Greenwich Villageu u New Yorku Jane Emelin (Juliette Lewis) se suočava sa čudnim, bizarnim, uglavnom neprijateljski rasploženim susjedima s kojima je netom preminula baka djelila zgradu.

Već u prvim trenucima boravka u novom okruženju shvaća da je sve samo ne dobro došla. U početku se štakori, muhe i slični napasnici čine velikim problemom no to nije ništa u usporedbi sa sustanarima.

Stanari ju upozaravaju da se drži podalje od susjeda koji živi iznad nje (Austin Pendleton) no riječ je o čovjeku koji je jedini ljubazan i susretljiv prema njoj. Isprva pristupačna Martha (Shelley Duvall) pretvara se u prijeteću, sve samo ne dragu osobu što se može reći i za 80godišnju staricu u stanu niže koja proizvodi veću buku od hrpe razularenih tinejdžera.

Njezin dečko prognozer (William Hurt), koji želi da se doseli k njemu, također je na podužoj listi ljudi čiji bi interes mogao biti da ju otjera i stana.


08.07.2008. u 10:33 • 0 KomentaraPrint#
Komentari da/ne?

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv








Stvarčice...

Koliko vas je bilo?

Hit Counter
Hit Counter





Linkovi

Groblje horrora
Horrori
Horror filmići
Forum o horrorima
Filmski


TEST O HORORIMA


Halloween theme.mp...



Glasaj za moj blog na www.blogeri.hr