utorak, 08.07.2008.

Anđeli i demon (Frailty) - 2001.


Čovjek priznaje FBI-u kako je njegov, religijski fanatičan otac, uzrokovao seriju ubojstava koje je počinio brat kako bi uništio navodne demone.



Fenton Meeks (Matthew McConaughey) obavještava FBI kako je njegov brat možebitni serijski ubojica pod pseudonimom "God's Hands".



Film kroz flashbackove prikazuje Fentonovo djetinjstvo. Tu se pojavljuje njegov otac koji je vjerovao kako ga je Bog poslao da uništi demone u ljudima. Fenton je svog oca vidio kao vraga, dok ga je njegov brat vidio kao heroja.

Jedne večeri u uredu dočeka ga mladić, Fenton Meiks, koji tvrdi da zna tko je ubojica i da se radi o njegovom bratu, Adamu, koji se zbog grižnje savijesti nedavno ubio.

Ispriča mu priču o Adamovim zločinima, koja traje još od 1979. godine.Braća su tad, nakon majčine smrti, živjela s ocem u malom gradiću. Otac ih je jedne noći probudio i ispričao im da mu se u sobi ukazao anđeo i zatražio od njega, da uz pomoć sinova, uništava demone u ljudskom obliku.

Anđeo mu je ostavio popis demona i otac im je naredio da već iduće večeri kreću ubijati. Prvi demon je žena iz njihovog mjesta, koju je otac svezao i pretukao te ubio pred sinovima. Užasnuti Fenton odbijao je prihvatiti očeve postupke, ali Adam mu je s vremenom pristao pomoći.

Nakon novog okrutnog ubojstva starijeg čovjeka, nepovjerenje među braćom sve je više raslo, a jednog dana na popisu se našlo i Fentonovo ime.


08.07.2008. u 13:03 • 0 KomentaraPrint#
Komentari da/ne?

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv








Stvarčice...

Koliko vas je bilo?

Hit Counter
Hit Counter





Linkovi

Groblje horrora
Horrori
Horror filmići
Forum o horrorima
Filmski


TEST O HORORIMA


Halloween theme.mp...



Glasaj za moj blog na www.blogeri.hr